Tips voor een succesvolle beursstand

doorRichard

Tips voor een succesvolle beursstand

Meer publiek naar uw beursstand

Door te exposeren op een beurs kunt u uw winst verhogen, meer naamsbekendheid creƫren en aandeelhouders werven voor uw bedrijf. Adfodirect vertelt u in dit blog graag een aantal leuke tips en trucs waarmee uw stand extra opvalt op een beurs.

Een goede standbouwer

Uw succes op de beurs valt of staat natuurlijk met een mooie stand. Daarom is het verstandig om een expert op het gebied van standbouw in de arm te nemen. Bij het selecteren van een standbouwer is het belangrijk om te letten op een aantal factoren:

  • Heeft de standbouwer een mooi portfolio en goede referenties?
  • Voert de standbouwer alle werkzaamheden zelf uit?
  • Beschikt de standbouwer over keurmerken en accreditaties?
  • Is de standbouwer transparant over de prijs en de werkzaamheden?
  • Is de standbouwer ervaren in disciplines zoals marketing, ontwerp, bouw en projectmanagement?

Door rekening te houden met deze factoren weet u zeker dat u een betrouwbare standbouwer aanneemt.

Maak gebruik van technologie

Tegenwoordig zijn er allerlei technische snufjes te koop die zeker de aandacht van de bezoekers zullen trekken. Denk hierbij aan een interactieve vloer waarop de bezoekers een balletje kunnen trappen. Of wat dacht u van een virtuele hostess in de vorm van een hologram die uw bezoekers toespreekt? Ook videoprojecties zullen zeker opvallen!

Een hapje en een drankje

Het bezoeken van een beurs is een dorstige taak. Na het bekijken van een heleboel stands is de gemiddelde bezoeker wel toe aan een kopje koffie. Onthaal uw gasten daarom gastvrij met koffie van hoge kwaliteit. Latte art van een professionele barista maakt de ervaring compleet. Ook een smoothiebar kan een stijlvolle eyecatcher zijn.

Over de auteur

Richard administrator

Geef een reactie