Bereid u alvast voor op beurzen na corona

doorRichard

Bereid u alvast voor op beurzen na corona

Begin op tijd!

Corona heeft alles in het land en de rest van de wereld platgelegd. En dat gaat vooral ten koste van de economie. Heeft uw bedrijf er ook onder te lijden? Dan is het raadzaam om u nu alvast voor te bereiden op wat er straks weer mag. Om zo snel mogelijk weer ‘up en running’ te zijn, kunt u zich nu alvast voorbereiden op uw beursbezoeken en de stands die u dan mogelijk huren en inrichten. Wat moet u ook alweer doen voor een professionele presentatie op een beurs? Wij frissen uw geheugen weer even op.

Promotiemateriaal laten maken

Als straks alles weer mogelijk is en massabijeenkomsten, zoals beurzen, weer gaan plaatsvinden, kunt u maar beter klaar zijn om uw waren weer aan de man te brengen. Dat mag er dan best een beetje professioneel en gelikt uitzien. Laat daarom nu alvast uw roll-up banners, pop-up wanden, counters en beachvlaggen ontwerpen en printen. Ze kunnen maar vast klaar staan.

Stand laten bouwen

Het maken van promotiemateriaal et cetera is stap 1. Maar vergeet stap 2 niet. U moet wellicht ook een stand laten bouwen. Daarvoor zijn natuurlijk veel partijen in de markt. Wat kunt u ze alvast laten doen? Denk bijvoorbeeld aan prachtige spandoeken, stickers of directe print op plaatmaterialen. Het aankleden van een stand met gebruik van de juiste materialen en knowhow bepaalt voor een groot gedeelte het succes van deelname aan een Expo / beurs.

Reserveer alvast uw standbouwer!

Als straks iedereen tegelijk die beurzen opvliegt na de corona periode, ontstaat er ongetwijfeld een run op standbouwers. Er zullen wachtlijsten ontstaan. Zorg dan dat u uw standbouwer tijd reserveert. Dan weet u zeker dat u er straks piekfijn verzorgd op de beurs aanwezig bent. De eerste klap is een daalder waard, nietwaar?

Hoe bereidt u zich voor op de post corona periode? Wij horen het graag van u. Vertel uw verhaal via ons contactformulier op de website. We zijn heel benieuwd!

Over de auteur

Richard administrator

Geef een reactie